Vad vill just DU göra?

Höstrusket har dragit in över trädgårdarna på allvar och det kippar om skorna när man dristar sig till att kliva ut på gräsmattan. Då är det härligt att tänka på att det kommer ett nytt år, och en ny vår, om inte allt för många månader.

Just nu sitter vi i styrelsen och filar på verksamhetsplanerna för nästa år. Och vi behöver din hjälp, kära medlem!

För vad vill du egentligen göra i föreningens regi? Gjuta betongföremål till trädgården? Fläta växtstöd i pil? Gå en kurs i sticklingsförökning och frösådd? Eller lära mer om trädgårdsdesign? Starta en studiecirkel i allmän trädgårdskunskap? Gå en beskärningskurs? Lyssna på någon särskild föredragshållare? Byta växter och fröer med andra medlemmar? Resa till någon speciell trädgård?

Idélistan kan göras lång – men det viktiga är vad DU tycker!

Så ta chansen att påverka och skriv ett mail till mig och berätta vad just du vill göra. Du når mig på ester.klerfors@bornet.net. Du kan också klicka på rubriken ”Vad vill DU?” här intill och lämna dina förslag där.

Den 8 oktober är det styrelsemöte igen och då vill jag ha med en STOR hög med idéer till gänget i styrelsen. Alla förslag, åsikter, ris såväl som ros, är varmt välkomna!

Borås Trädgårdssällskap genom Ester Klerfors