Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

JULMARKNAD 23 NOVEMBER I RIBBINGSGÅRDEN, BORÅS KL. 18.00

november 23 @ 18:00 - 21:00

Vi kommer att ha en traditionsenligt Julmarknad även i år. Försäljning av ost, blommor och eventuellt något mera om andan faller på. Vi äter lite julmat och mår julgott och givetvis köper vi lite lotter och vinner fina priser.

Vi återkommer med priset på jultallriken då alla varor numera går upp hela tiden och så hoppas vi på att våra medlemmar fortsätter komma till våra träffar. Det har varit lite si och så den sista tiden så nu tar vi nya tag och ser fram emot att ni kommer på våra träffar i fortsättningen. Vi har svårt att förstå varför det har blivit så mycket mindre folk på våra medlemsmöten den senaste tiden men nu borde väl pandemin i stort sett vara över. Kanske har vi inte tillräckligt intressanta föreläsningar längre. Är det så måste ni försöka att hjälpa oss välja föreläsare som är bättre och som ni verkligen vill ha på mötena.

Vi vill gärna träffa er igen och ha trevligt tillsammans.

Denna gången kommer våran busschaufför Sture Johansson att spela lite dragspel och med lite julmelodier hoppas vi. Det brukar bli bra när Sture är i farten. Missa inte denna träff.

Anmäl till Kjell 0706-49 32 70. Mail: imgk44@telia.com senast 20 november så vi hinner beställa vår julmat i tid.

Varmt välkomna!!

Detaljer

Datum:
november 23
Tid:
18:00 - 21:00

Arrangör

Borås Trädgårdssällskap

Plats

Ribbingsgården, Borås